Nieuws en aardigheden

Culturele evenementen
na corona weer opgestart

10 juni 2022

Na een vanwege corona gedwongen stop is weer een nieuwe start gemaakt met het aanbieden van culturele activiteiten.
De Vrienden van Het Baken, samen met welzijnmedewerkers, had Evert Wittingen (Doornspijk) uitgenodigd om met zijn keyboardspel, bewoners, familie en/of mantelzorgers te laten genieten (en meezingen) van muziek uit ‘de oude doos’. Onderstaande video geeft een korte impressie daarvan weer.

Hoenwaard verhuist

            naar

   de Hof van Blom

17 januari 2022

De bewoners van Hoenwaard (Hattem) verhuizen vandaag naar de nieuwe locatie Hof van Blom. Dat is echt een hele operatie te noemen en vraagt veel van bewoners, maar zeker ook van de medewerkers. Een nieuw gebouw en voor Hoenwaard houdt dit tevens in dat groei in de toekomst mogelijk is.
Reden voor de Stichting Vrienden van Het Baken allen die betrokken zijn bij de verhuizing te bedanken en veel geluk te wensen in en met het nieuwe ’thuis’ door middel van een boeket voor elke huiskamer.

Gift Kringloopwinkel Elburg

30 oktober 2021

Op zaterdagmorgen werd onze stichting wederom blij verrast met een gift van honderden euro’s. De Kringloopwinkel is de schade vanwege corona inmiddels goed ingelopen en bleek in staat de min of meer vaste groep van liefdadigheids instellingen weer te kunnen steunen met een prachtig bedrag. De Stichting Vrienden van Het Baken zal het ten goede laten komen aan de bewoners van De Voord (Elburg)

Nieuw bestuurslid

oktober 2021

Mevrouw Anneke Stelwagen maakt sinds 2021 deel uit van ’t stichtingsbestuur van de Vrienden van Het Baken. Een welkome vrouwelijke aanvulling. Bovendien is dan een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan, namelijk dat er daarmee een vertegenwoordiging van Hoenwaard (Hattem) is.